Rolluiken

Wij hebben het genoegen u onze buitenrolluiken aan te bieden. Onze rolluiken bestaan uit aluminium profielen, gevuld met schuim, of geperste profielen en zijn verkrijgbaar in een tiental kleuren, waarbij de rolluikkast en geleiders in elke kleur van het RAL-palet kunnen worden geschilderd.

 

Wij bieden aluminium profielen aan met de volgende doorsneden: 37, 39, 45, 55, 77 mm, met een wanddikte van 9 tot 19 mm. Voor rolluiken van het profiel 39 en 45 mm bestaat de mogelijkheid om een geintegreerd systeem toe te passen met een hor in dezelfde kast.

 

 

 

Onze rolluiken kunnen worden toegepast in elke bouw-of verbouwfase van een gebouw, flat of bedrijfsvestiging.

 

U kunt bij ons kiezen uit verschillende constructiesystemen:


STANDAARD met een zichtbare rechthoekige of ovale rolluikkast, bevestigd aan het bestaande raamkozijn.Buitenrolluiken genieten al sinds vele jaren een grote populariteit vanwege de gemakkelijke montage zowel in de nieuwbouw als in bestaande bouw.

 

Kant-en-klare rolluiken worden aan de buitenkant voor een raam of deur gemonteerd. Ze beschermen tevens het interieur van uw huis tegen ongewenste invloeden van buitenaf - kou, lawaai, hitte, te veel zon, kijkers en inbrekers. De veiligheid van een huis hangt er in een belangrijke mate van af hoe moeilijk het is om er in te breken. Ramen en deuren zijn het meest gevoelig voor inbraak. Voordat het een inbreker dus lukt om een raam of een deur te forceren, zal hij wel het gesloten rolluik te lijf moeten gaan en dat betekent extra inspanning, tijd en lawaai waardoor de indringer door iemand kan worden gezien.

 

Veiligheidsvoorzieningen

Rolluiken met een handmatige bediening kunnen worden uitgerust met extra veiligheidsvoorzieningen zoals:

 

- automatische stangsloten

- manuele schuiven

- krukespagnoletten

Een optimale veiligheidsvoorziening is de toepassing van een geschikt inbraakwerend profiel, verstevigde geleiders, elektrische motoren en zgn. "sperhaken" die het optillen van het rolluik van de buitenkant doeltreffend verhinderen. Aan deze eisen voldoet het VX 45 geëxtrudeerde profiel met een actueel inbraakattest in klasse EII.

Bediening

Onze offerte omvat verschillende soorten bediening van rolluiken: koord- of bandopwinders, opwinders met een staaldraad, voorgespannen veer, een bedrade bediening en draadloze bediening (radio). Als een bedrijf dat in het "SOMFY EXPERT" programma deelneemt, raden we de toepassing van automatiek en aandrijvingen van SOMFY aan waarop wij 5-jaar garantie bieden.

De uitgebreide offerte van het bedrijf SOMFY, van de bediening van een enkele rolluik tot de groep-of centrale bediening van meerdere rolluiken tegelijk zal zeker volledig aan uw wensen voldoen.

 

MANUELE BEDIENING:

 

Koordopwinder

Zwengelopwinder

 

Elektrische Bediening

Bedraad of draadloos? De keuze is aan u:

 

Een bedrade bediening vereist een kabelverbinding tussen de aandrijving en de besturing.

 

Een draadloze bediening. Dankzij de "Radio technologie SOMFY" hoeft de kabel alleen voor de aandrijving worden aangelegd, ongeacht waar de bediening zich bevindt. Dit zorgt voor het gebruiksgemak van een afstandbediening zonder het uiterlijk van het interieur te veranderen. SOMFY OPLOSSINGEN:

 

Bediening van 1 scherm of een groep schermen:


1-kanaals afstandbediening

Een 1-kanaals afstandbediening voor de besturing van een enkele scherm of een groep schermen tegelijk, zonder uw leunstoel te verlaten. Toetsen: boven, beneden, stop, comfortstand, batterijvoeding.

 

De tijdklok opent en sluit de rolluiken op de ingestelde tijdstippen. Het ingebouwde SECURITY-programma kan tijdens de afwezigheid van de inwoners de rolluiken op zodanige manier openen en sluiten dat het lijkt alsof ze wel thuis zijn..