Wij bieden systemen voor het bouwen van ramen zoals verdiept en vlak profiel voor de norm van 2020 met Nederlandse uitstraling.

Het systeem onderscheidt zich door het gebruik van kozijnen met een breedte van 120mm (verdiept profiel) en 82,5mm (vlak profiel). te combineren met verschillende uitvoeringen van vleugels (niet-verzet, half verzet, en verzet) met een breedte van 82,5mm. Stalen wapeningsmateriaal van grote afmetingen maken het mogelijk om grote ramen te ontwerpen, met inachtneming van statische eisen dankzij brede kozijnen. De profielen zijn niet alleen verkrijgbaar in de standaard massa witte kleur (ral 9010) of crème (ral 9001) maar ook met een decoratieve pvc-folie uitgevoerd in een van de 70-tal kleuren.

Isolatie en Energie besparing

Het S 9000 NL raamsysteem voorziet in de best mogelijke isolatie voor u. Welke kozijntype u ook wilt toepassen, de meerkamer techniek van alle profielen, verhoogde sponningen en het 3-dichting-systeem dragen zorg voor de beste isolatie waarde. Onze kozijnen kunnen een     U-window waarde bereiken tot Uw 0,75 W/(m²•K). De kozijnen met triple glas met een U warde 0,5-0,6 W/(m²•K) garanderen nog betere isolatie.

Parameters

Oud raam
met Uf 1,8
W/(m2·K) en Ug =2,8
W/(m2·K)

S 8000 NL oud profiel
met Uf 1,4
W/(m2·K)  en Ug =1,1
W/(m2·K)

S 9000 NL Nieuw profiel;
met Uf 1,0
W/(m2·K)  en Ug =0,5
W/(m2·K)

 Energieverbuik per jaar in IWh

 Kosten van gas € 0,065 / KwH

 CO2 Emissie per in kg

254 

16,4

49

137

8,9

26

76

5

15

 Kozijn per m2

 Energieverbuik per jaar in IWh

 Kosten van gas € 0,065 / KwH

 CO2 Emissie per jaar in kg

10

2530

164

490

10

1370

89

260

10

760

50

150

 Kozijn per m2

 Energieverbuik per jaar in IWh

 Kosten van gas € 0,065 / KwH

 CO2 Emissie per jaar in kg

20

5060

328

980

20

2740

178

520

20

1520

100

300

 

Garantie

  

De garantie die op alle elementen van het Gealan raam en deurwerk van toepassing is, betreft onder andere:

  • het behouden van de vorm van PVC-elementen gedurende een periode van 10 jaar,

  • 10 jaar garantie voor een onveranderd wit oppervlak van de PVC-profielen.

  • Op hoogwaardige glas van Pilkington zoals hang en sluitwerk deustche MACO zit 5 jaar op.

  • Raamlux heeft ook 10 jaar garantie voor gemonteerde kozijnen

  • Rodenberg heeft 5 jaar garantie op voordeurpanelen.

De volledige garantietekst krijgt u samen met de gekochte producten.

 

 

Kleurstelling in het systeem S 9000

Bij Gealan ramen u kunt, dankzij de mogelijkheden die de moderne technologie m.b.t. het bekleden van PVC-profielen te bieden heeft, kiezen uit een talrijk, bijna onbeperkt gamma aan kleuren. In het Gealan systeem kunnen de ramen worden uitgevoerd in een van de 70-tal standaard kleuren of een van de vele aanvullende kleuren. Het is ook mogelijk om de profielen te schilderen in een willekeurige kleur uit het RAL-palet. Gealan ramen zijn verkrijgbaar in een uitvoering waarin een zijde of beide zijden gekleurd zijn.

 

Veilig huis

Standard zijn onze Gealan kozijnen ingericht met hang en sluitwerk van MACO. De sloten en scharnieren zijn SKG**. Deze voldoen dus volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Onze standaard voordeuren en tuindeuren zijn voorzien van een 3 of 5 punt sluiting welke u nog meer veiligheid geeft.

Gealan ramen zijn zodanig gebouwd dat ze kunnen voldoen aan de eisen voor anti-inbraak ramen. Er bestaat de mogelijkheid voor toepassing van een stalen versteviging van een speciale vorm die in het raamkozijn wordt gemonteerd om de bevestigingsmiddelen voor inbraak werend hang- en sluitwerk op de juiste manier te bevestigen. Bij de toepassing van inbraak werend hang- en sluitwerk moet een handgreep met slot of knop worden gemonteerd. Ander aandachtspunt is het glas zelf dat aan de juiste inbraakveiligheidsklasse moet voldoen.

 

 

Gevelbeklending en darkand

Wij bieden VinyPlus gevelbekleding en dakranden. Dit zijn hoogwaardig gerecyclede kunststof panelen die te gebruiken zijn in uiteenlopende branches waar gevels en dakranden moeten worden afgewerkt. Het VinyPlus programma is ideaal geschikt voor nieuwbouw- en renovatieprojecten die duurzaam moeten zijn. De producten hebben het DuBo keurmerk voor duurzaam bouwen en een CE markering dat ons vertelt dat de producten ideaal geschikt zijn als gevel product. Gevelbekleding zijn te verkrijgen in rondkant, sponningdeel en het nieuwe opdekdeel. De VinyPlus panelen zijn verkrijgbaar in 21 verschillende kleuren en hebben een garantie van 10 jaar.

 

 

Ventilatie

 

Wilt u meer ventilatie bij vaste of draaikiep dichte ramen? Wij bieden ook ventilatie roosters van Renson aan. Dat zijn thermisch onderbroken raamverluchters voor toepassing in elke vaste en draaikiep kozijn. Dankzij zijn volledig vlakke binnen- en buitenprofiel biedt hij een ideale oplossing voor dichte ramen. Het geperforeerde binnen rooster doet bovendien dienst als insectenwering, en is eenvoudig schoon te maken. De zelfregelende klep binnenin garandeert een goede waterwerendheid (ook in open stand) en staat borg voor de aanvoer van verse lucht zonder tocht.