KOMMERLING

De moderne vormgeving van deurprofielen in combinatie met veelzijdige constructiemogelijkheden zorgen ervoor dat de KOMMERLING voordeur een individueel karakter van elk huis creërt. Door het vijfkamerprofiel heeft de deur een perfecte warmte- en geluidsisolatie. De KOMMERLING voordeur is standaard uitgerust met een aluminium deurdorpel met een thermisch tussenstuk om warmteverlies te beperken. De inbouwdiepte van 72mm en de vleugelhoogte van 119mm zorgt zowel voor een hoge stabiliteit en stevigheid van de voordeur als voor een betrouwbaar gebruik gedurende vele jaren.


Rodenberg, de producent van luxe deurvullingen, biedt als enige alle materialen die benodigd zijn voor de moderne productie van vullingen: kunststof, aluminium, edelstaal,staal, hout en glas. Het assortiment omvat alle klassen: van hoge kwaliteit modellen tot oplossingen voor kostenbewuste klanten, en alle stijllijnen - van traditioneel-klassiek tot extravagant-modern. Alleen in het Premium gebied kunt u kiezen uit meer dan 300 modellen uit de productseries Vision, Kreativ, Harminie en Akcent. Hoge kwaliteit glazen versieringen in meer dan 15 verschillende technieken bieden meer mogelijkheden voor individuele beglazing. Ook hier breidt Rodenberg zijn exclusieve marktpositie uit en als enige producent die vullingen met eigen glasproductie biedt waardoor het aangeboden glasassortiment zowel standaard als unieke producten omvat.


Rodenberg, de producent van luxe deurvullingen, biedt als enige alle materialen die benodigd zijn voor de moderne productie van vullingen: kunststof, aluminium, edelstaal,staal, hout en glas. Het assortiment omvat alle klassen: van hoge kwaliteit modellen tot oplossingen voor kostenbewuste klanten, en alle stijllijnen - van traditioneel-klassiek tot extravagant-modern.


Alleen in het Premium gebied kunt u kiezen uit meer dan 300 modellen uit de productseries Vision, Kreativ, Harminie en Akcent. Hoge kwaliteit glazen versieringen in meer dan 15 verschillende technieken bieden meer mogelijkheden voor individuele beglazing. Ook hier breidt Rodenberg zijn exclusieve marktpositie uit en als enige


producent die vullingen met eigen glasproductie biedt waardoor het aangeboden glasassortiment zowel standaard als unieke producten omvat.

DEUR PANELEN


Prijzen van panelen:

Panelen van Rofex circa 800€
Panelen van Medium circa 1200€
Panelen van Premium circa 1600€
Download Rodenberg
deurvullingenPobierz